Det märkliga året

Detta märkliga år. Jo jo, alla år är märkliga men en del mer än andra. Detta var mer.

Ja, det var ett år med fler hemmatimmar, mer oro, mörkare nyhetsrapportering och färre kramar än vi hade kunnat fantisera till. Men det är inte allt. Det var också året då jag slutade snusa, under över alla under. Hade jag aldrig trott. Det var året då mitt yngsta barn fyllde 18. Jag är inte längre någons förmyndare och mina barn är officiellt vuxna. Vilken grej. Den var större än jag kunde ana innan. Detta var också året med en av de skönaste somrarna i mitt liv. Ingenstans reste jag men det bästa hittades på hemmaplan. Där dansade jag med skogstroll och älvor. Det var året då pappa fyllde åttio år. Varje minut njöt jag av firandet med familjen. Så mycket kärlek.

Det var också läsandets år. Att läsa har jag alltid älskat men kanske inte alltid haft utrymme och ro till. Detta år har jag haft båda och som jag njutit av de äventyrsresor i tid och rum som böckerna tagit mig på. Detta var året för en stor dröm att bli verklighet. Så stor att jag inte vågat uttrycka den ens för mig själv och nu har jag gjort det, jag har gjort mitt eget TED-talk. Hur det nu än är med allting, vad vi än har att vänta av 2021 och hur vi än summerar och samlar ihop 2020 så är det bara några timmar kvar av detta år. Detta märkliga år.

Jag önskar er alla kära vänner en fin nyårsafton och ett gott nytt år. Kom ihåg att ingen är ensam, att vi behöver varandra och att störst av allt är kärleken ❤️🥂✨

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *